Program og Praktisk forhold under Miljøstrategisk Årsmøde 2018

Miljøstrategisk Årsmøde 2017 afholdes i København på Aalborg Universitets campus, som har reception og hovedindgang i A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Ved receptionen vil der være skiltning og vejledning, der viser vej til de lokaler i Bygning D, der har adressen Frederikskaj 10A, hvor Årsmødets plenum og temasessioner afholdes.

Frokosterne bliver serveret i kantinen i stueetagen i bygning B, som har adressen Frederikskaj 12.

Kørselsvejledning til campus og kort over campus findes på universitets hjemmeside på dette link:
http://www.aau-cph.dk/om-aau-cph/korselsvejledning

Parkering

På Aalborg Universitets campus i Sydhavnen er der parkeringspladser med gratis parkering i 1 timer, hvis man stiller sin P-skive. Hvis man skal parkere hele dagen, skal man have en parkeringstilladelse i receptionen på A.C. Meyers Vænge 15, der skal placeres i bilens forrude. Parkeringstilladelser vil også kunne udleveres ved registrering i Bygning D, så man behøver ikke skulle forbi receptionen først. 
Det er vigtigt at huske at sætte P-skiven, mens man henter sin parkeringstilladelse - ellers kan man risikere at nå at få en bøde, inden man kommer tilbage til bilen!

Det er muligt at parkere direkte ved bygningen Frederikskaj 10A eller ved en større parkeringsplads foran A.C. Meyers Vænge 15.

Kontakt vedrørende Miljøstrategisk Årsmøde 2018

Michael Søgaard Jørgensen, AAU, msjo@plan.aau.dk, tlf. 99 40 29 67

Ulrik Jørgensen, AAU, uljo@plan.aau.dk, tlf. 99 40 37 28

Annette Bagge Poulsen, Ingeniørforeningen, tlf. 51 19 83 41 (vedrørende praktiske forhold og kun under selve Årsmødet)